Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Nyfiken i en strut

Karin E Jansson

(Att på ett trovärdigt sätt låtsas sova kan vara användbart i vissa situationer om man är nyfiken i en strut.)


Jag är ju väldigt nyfiken i en strut. Ja, diskret då alltså. För jag skulle ju aldrig erkänna det. Ehrm.. Hur som helst, både A.M.O. och Mina Bestyr, två bloggar jag läser, har publicerat läsarenkäter för att få bättre koll på sina läsare, något jag vill haka på! Jag får ju en hel del kommentarer från er ♥, men majoriteten av er läsare syns "bara" som siffror i min bloggs statistik. Vill ni svara på några frågor för att stilla min nyfikenhet?

1. Hur gammal är du?
2. Har du en egen blogg? (Lämna gärna adressen!)
3. Har vi träffats i verkliga livet?
4. Vad uppskattar du mest med Karins Konstgrepp?
5. Är det nåt du önskar jag bloggade mer om? Eller kanske mindre?
6. Vilket av följande vattendjur skulle du helst ha som nära vän; gammelgädda, barngädda, ål eller krabba? Du behöver inte motivera varför just det djuret om det känns för personligt.

Tack!