Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lyckan med en tvättad snopp

Karin E Jansson

Igår, vid femsnåret, kom jag hem från jobbet. Nåt var fel. Istället för två katter som kom för att hälsa var där bara en. Min blick flackade snabbt runt lägenheten. Tryckt mot elementet i vardagsrummet låg han där, ett litet orange knyte. Han kisade mot mig, och nosen var torr. När jag lyfte upp honom var han alldeles slapp i kroppen. Jag åkte akut till veterinären. Urinprov och röntgen visade inget dramatiskt fel, och vi fick åka hem efter ett par timmar. Men han piggnade inte till. Ville bara ligga tryckt mot elementet, inte äta, inte dricka. Vi kunde inte sova alls inatt. Vakade, och klappade och grät. Baronen vankade av och an bredvid Lille-Prins, orolig hon med. I morse åkte vi in igen. Den här gången fick han stanna kvar. Med mörka ringar under ögonen kom jag för sent till arbetet.

Halv tre ringde dom, nu skulle jag få komma och hämta honom. Han hade fått dropp, medicin och fick åka hem. Uttorkning, urinvägsinfektion och förstoppning löd diagnosen. När jag, väl hemma, släppte ut honom ur buren höll jag andan. Skulle han gå och lägga sig vid elementet igen?Näe, han satte sig och tvättade snoppen.

Tack, tack, tack, tack, tack!!!!!!