Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag samlar på: skor

Karin E Jansson

Jag samlar på några grejer, inte den typen av samlande där jag måste ha allt komplett i en serie, utan ett samlande av saker som är snygga och som gör mig glad. Som en mapp på datorn med bilder av roliga djur, amerikanska centerpieces, hattar, blomkrukor som ser ut som djur, och snygga fonter. Och skor.

Skor som används ofta, eller bara nån gång per år. Precis som andra kan uppskatta en snygg vas som bara står i ett hörn, kan jag få samma utbyte av ett par snygga skor. Här är några av mina favoriter:


Turkosa mockaskor med knut.


Grått och blått och guld.


Kajsa Anka-skorna.


De tokhöga.


Turkos och brons, royalt!


Grå tantskor.


Glittrig tå.


De skönaste tygskorna.


Och de bästa, rött glitter.