Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

jag lägger mig under kniven

Karin E Jansson

Jag ska lägga mig under kniven!!!!!!!


Jag, Karin E Jansson har fattat ett beslut, jag har ringt plastikkirurg och bokat en tid. Nu ska den bort. Vadå undrar ni. Jo, ploppen på hakan. Häx-vårtan. Vadå ploppen på hakan, säger ni då, jag ser då inget. Nä, och det är därför att jag alltid retuscherar bort den från bilder. Det är helt sant!


Men jag lyckades hitta ett foto där den finns kvar.

Jag förstår ju själv det fåniga i detta, och ursäktar mig med att den faktiskt växt, och om jag inte kväver den i sin linda så kanske jag går från att vara kvinnan med vårtan till vårtan med kvinnan.

Såklart ser jag också risken i att jag kommer bli beroende av skönhetsoperationer. Jag tror dock inte att jag är lagd åt det hållet att jag kommer fettsuga mig och skaffa större bröst. Nä, om jag ska gå överstyr så ser jag hellre att jag, likt den så kallade kattkvinnan, opererar om mig för att likna ett djur. Bilden jag i så fall kommer ha med mig som referens är denna från en Basement Jaxx video:Och det är sant det!