Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag behöver energi...

Karin E Jansson

...får jag lite av din? Det skrev jag i ett sms till Samuel. Han förstod direkt vad jag menade. Javisst, vi åker på loppis-runda, svarade han.

Jag fick välja vart vi skulle åka, och han följde med.


Det blev tre olika loppisar! Samuel, som tycker konsumtion är det tråkigaste som finns (????) roade sig med att smygfota mellan hyllorna.


Jag är inte där än, men jag har faktiskt svårt att hålla mig ifrån pärlemorsskimrande porslinssvanar. Men nån måtta får det vara. Eller? Men några livsnödvändiga investeringar blev det.


Två snygga hästar.


Våra kissekatter på ett askfat!!


En snygg tavla för en 20-lapp. Ska mest troligt hängas på Marys vägg, för vi har inte plats för mer konst. Och jag har full inredningsfrihet i hennes hem, när det gäller konst.


Och två kompisar.


Sen avslutade vi med att köpa en redig godis-påse.
Och där sprang jag på Mina Bestyr-Teres. Hennes fantastiska blogg var den första jag började följa, och även fast vi ibland kommenterat hos varandra, så har vi aldrig pratats vid i verkligheten. Jag blev jätteblyg, men tror jag skötte mig dugligt. Och hon var lika trevlig som jag trodde.

Loppis-fynd, blodsocker i sin renaste form, och möte med en idol, ja energin blev på topp!