Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Ett av fem

Karin E Jansson

I veckan var jag in på Åhléns och fingrade på nagellack. Jag var ute efter ett mörkgrått utan skimmer i, och det var oväntat svårt att hitta. Ett märke hade den nyans jag var ute efter; Viva la Diva. Viva.. la.. Diva.. Bara namnet gör att jag får mentala bilder av cigarettfimpar, högljudda ungdomar, sprit i pet-flaska och kontaktlinser som torkat fast i ögonen (jo, faktiskt). Äsch, sa jag till mig själv, var nu inte så trångsynt, VivaLaDiva är säkert råbra. Bilden ovan visar hur det såg ut efter ett par timmar.
Jag ger Viva la Diva ett plommon av fem möjliga.