Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Universums plan?

Karin E Jansson

Idag har jag arbetat i bokaffär. Jag börjar alltid med att inventera om det kommit något nytt spännande under veckan.


Nåt blänkte till på ett mattsvart snyggt omslag.


Inte kunde det väl vara...


Jo, det kunde det!


En bälta!


Ungefär såhär glad blev jag (+/- nåt skratt, bilden är en efterkonstruktion).


Resten av dagen ägnades halvhjärtat åt arbetet. Tankarna snurrade vilt i mitt huvud. Bältan vill mig uppenbarligen något. Universum har en plan för mig och bältan, och resten av mitt liv kommer kunna liknas vid en äventyrsfilm där jag och bältan har lika stora huvudroller. Kanske kommer jag ha svärd och mantel i sammet, men det vet jag såklart inget om.

För att lära mig mer om detta magiska väsen tänkte jag först kolla vad nätet hade att säga, men eftersom det mesta på nätet är lögn, så får ni här en förteckning av bältans egenskap, helt utifrån intuition:

Bältan lever i Texas.
Bältan har vassa små tänder.
Bältan använder fortfarande fax-maskin.
Bältan lyxar till det med ost och kex flera kvällar i veckan.
Om bältan fick rösta i svenskt regeringsval, skulle den rösta på Vänstern.
Bältan är inte särskilt noggrann med hygien, varken sin egen eller andras.
Bältan sover stående.
Bältan älskar Megadeth, och framför allt Tornado of Souls.