Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Skynda fynda

Karin E Jansson

Jag får normalt klåda och andnöd av mellandagsreor. Vassa armbågar och sladdriga kläder i syntet. Men här om dagen, när jag gick iväg för att köpa lunch på lunchrasten, så gled jag in på Indiska, trots min fördom att de bara säljer batik-kjolar och små ljuslyktor med glas-mosaik. Kanske var det kylan ute som tvingade in mig i närmsta butik, men jag snubblade rakt in i "Halva reapriset". Okej då, tyckte jag, jag tar väl en snabb titt.

Och visst hittade jag nåt!


Små ros-örhängen.


Och såklart nåt blankt.


Guldskor!!
Detta blev mitt för totalt 60:-. Hehe!