Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Köpta fjädrar

Karin E Jansson

Jag följer slaviskt alla modeskapar-serier som TV har att erbjuda; Fashion Show, Project Runway, Project Catwalk och även Stylista och The Rachel Zoe Project. I veckans avsnitt av Fashion Show var utmaningen att utifrån en vintage accessoar skapa en minikollektion. Jeffrey Williams (min favorit) blev tilldelad en fjädercape och skapade en fantastisk ensemble (se bilden ovan). Detta övertygande mig, nej inte till att jag bör bära mer vitt, utan att jag borde ha en fjädercape.


Den här har jag sneglat på tidigare, men då den är från Kate Moss for TopShop, så är den såklart slutsåld för länge sedan. Går säkert att ropa in på ebay, men snordyrt, och då plagget i sig är något av ett wild card får det inte kosta så mycket.


På asos rea hann jag dock knipa den sista av denna!


Detta är min vision om hur jag kommer se ut i min fjädercape.


Det finns en viss risk att det kommer sluta mer såhär. Ändå ganska gulligt, så jag känner mig inte orolig. Bilder kommer när den hittat hit över Nordsjön.