Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Väl förberedda!

Karin E Jansson

Nu börjar många pynta sina hem för den stundande julen. Själv känner jag mig sjukt nöjd att mitt pyntande redan är gjort. Ja, faktiskt hela årets pyntande, jag plockar ju aldrig bort, utan fyller bara på mer nu och då.

Julgranskulorna får fortsätta vara i glasburken, jag liter inte på katternas omdöme.


Hallen ser ut precis som vanligt; pyntad.


I bokhyllan sitter tomtenissen som flyttade in hos oss för några veckor sedan. Jag måste dock erkänna att jag påverkats lite av den kommentar en bloggläsare gjorde då, att hon blev sjukt provocerad av dess förnöjsamma uppsyn, och ville ge den på käften. Samtidigt som jag nu vill beskydda den har jag börjat ana det där förnöjsamma leendet. Fortsättning får följa angående tomtenissens öde.


Saffransbullen ingår inte längre i julpyntet, utan numera i mitt matsmältningssystem.


Julägg, Jul-Jeremy och jultupp.


Och julhjärta. (Nu förstår ni att allt kan vara julpynt, bara man sätter ordet "jul" före).


Kattgirlangen.


Och glasgirlangen.


Och pappersgirlangen.


Fyra girlanger på en och samma bild. Jag gillar girlang.


Ja, nu känner vi oss väl förberedda för julen!