Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tålamod!!

Karin E Jansson

Med starkt fokus och övermänskligt tålamod gick jag idag igenom secondhand-butiken/grottan Slumpens sortiment. Det blev två investeringar.

Rosa clips.


Och en liten liten elefant-nål.

Innan jag gick hann jag och personalen avklara kungahusets vara eller inte vara, vad man bör ha på sig om man ska på gymnastik, vem som var världens snällaste människa och hur man bäst placerar en marschall. Det sista jag fick höra innan jag gick var att jag hade en väldigt vacker röst!! Och för er som aldrig hört mig tala kommer här en repris av årets horror-movie Fungoria, starring Karin E Jansson as Kerstin soon to be Crazy Woman, där ni kommer höra mig yttra orden "Den här, kolla!"