Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Skumbad vs vagel

Karin E Jansson

Photobucket

Idag fick jag mig en välförtjänt sovmorgon. Vaknade till doften av scones, och gissa vad, Samuel hade gjort hemmagjord lemoncurd. Enda fysiska aktiviteten blev en påpälsad promenad nere vid älven, hand i hand med min käresta. I övrigt har jag hunnit med att läsa lite bok, börja på en ny stickning, och ett skumbad.

Jag bör väl tillägga att allt detta skedde i fantasin.

I själva verket steg jag upp i ottan, spillde kaffe på golvet, plockade kattbajs ur lådan, promenerade i mörkret till jobbet. Jobbade, skrev på datamaskin, bläddrade i papper och svarade i telefon. Sedan på med ytterkläderna, raska steg mot jobb nummer två. Där gick dragkedjan i mina skor sönder, jag stack mig på en sax, och en kund sa "ajabaja" åt mig på fullaste allvar. Sedan utvecklade jag en vagel i ögat. Och nu är det snart gonatt.

Råbra dag, i fantasin!