Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Sju saker ni kanske inte visste

Karin E Jansson


Jag blev varm från magen, ändå ut i tårna, och ända upp till öronen, när jag såg att Miri skickat ett Beautiful Blogger Award till mig. Miri är ju min idol, vacker, intressant och rolig, så jag blev väldigt mallig. För övrigt så drömde jag sedan på natten att jag var hembjuden till Miri. Hon hade, i drömmen, en möbel som var hälften soffa hälften tårta. Näväl, det hela går ut på att man ska berätta sju saker om sig själv, förslagsvis intressanta, och sedan skicka vidare awarden till sju andra bloggare.1. Jag har en rackarns ovanlig blodsjukdom. När andra människors blodplättar ser ut som ovaler ser mina ut som åttor. Typ BarbaPappa-blod. Men den är inte smittsam, och den enda konsekvensen än så länge är en något förstorad mjälte. Ser jag tjock ut i vissa vinklar beror det alltså på mjälten, och inte på sådant som det i mitt inlägg tidigare idag.


2. Jag är livrädd för robotar och mimartister. De är opålitliga och går inte att resonera med.


3. Jag äger fyra par Christian Louboutins. Av dessa fyra är endast noll par äkta.


4. Jag hatar hatar hatar hatar att laga mat. Och framförallt ogillar jag ny mat. Jag gillar endast mat jag redan ätit och som jag vet smakar gott. Därför varierar jag mig endast mellan fem olika maträtter. Jag äter halloumi-stroganoff, linssoppa, kyckling, bakad potatis och pannkakor. Vecka ut och vecka in. Men helst skulle jag bara leva på ostkrokar och mackor.


5. Jag ger gärna sken av att jag oftast är väldigt tjusig. Och även fast mina kläder oftast är bekväma och fina samtidigt, så sliter jag ändå alltid av mig allt direkt jag kommer hem. Och så på med pyjamasbyxor, Refused huvtröjan, och tofflor. Och måste jag sen på macken för att köpa snus klär jag upp mig genom att dra ett par mjukisbyxor över pyjamasbyxorna.


6. Jag var för inte alltför länge sedan en hårsmån ifrån att betala 6000:- för en kattunge. 6000:-!!!!! "Den är ju så sööööt, jag dööööör!". Jag stod och räknade femhundralappar, när Samuel till slut fick mig att inse att alla kattungar var lika söta, även de som man fick gratis av djurskyddet.


7. Varje vinter vill jag köpa en pälsmössa, en stor fluffig och varm en. Ibland kommer jag så långt att jag surfar runt lite på nätet, och stannar till utanför ett skyltfönster, men jag skulle aldrig kunna se Lille-Prins och Baronen i ögonen, så det får vara. Och jag har ju en stickad toppluva.

Jag skickar vidare till sju damer jag vill veta mer om: Krumelurpillret, Julia Skott, Mina Bestyr, Daniella, Om kläder som är vackra och Pulvertango.