Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Men idag blir det till att klä upp sig

Karin E Jansson

Vi skippade gårdagens konstmuseum, konst=konstigt, hallå! istället valde vi Science center. Konkret och ordentligt.


Där fick vi lära oss om kroppen, att den är äcklig och fullt naturlig på samma gång.


Och så såg vi 3D film som fick mig att skrika högt.


Efter det satte vi oss i bilen. Jonte är en riktig rallyförare, så varje biltur är som en tur med en bergochdalbana.


Målet denna gång var China Town.


Efter smarrig lunch fick vi obligatorisk fortune cookie.


"You will be swedens most famous blogger. You will win awards that include money and expensive bags. You will also get a pony and a cat. People will love you".
Sweet!


Jag kastade mynt i fontänen, jag siktade på annat än LOVE, för det har jag ju redan. (Naaaaw...)


Sen var det dags att dra fram shoppinglistan som Sverige hade skickat med mig. Smink, kräm och go-lukt.


Och sen, sen var det dags. Anthropologie.


Ett djur hälsade oss välkomna.


Och jag fick kolla igenom allt. Det blev två investeringar. En silkig och blå, och en fladdrig, rufflig grön.


Och sen gick solen ner. Jag och Samuel gick ut och luftade oss på kvällskvisten, besökte the local mall, köpte pretzel och frozen lemonade. Och då hände det; Samuel fick brainfreeze. Typ så han skrek. Jag som bara trodde det existerade i film.

Men idag blir det till att klä upp sig, vi ska hinna med Santa Monica, Venice Beach, Beverly Hills och Bel Air. Jag ska spana efter både Chanel och Fresh Prince. Ser jag honom ska jag briljera med att jag kan hela introlåten. Now, here is the story all about how my life got flipped-turned upside down. And I'd like to take a minute, just sit right there, I'll tell you how I became the prince of a town called Bel Air.