Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Utmanande!

Karin E Jansson

Jag har blivit utmanad! Första utmaningen kom från poppel-Erika, och består i att jag ska visa mitt favoritfoto, och också berättas om tre saker som jag gillar. Eftersom jag är en kvinna som skriver mina egna lagar (ehrm..) så visar jag tre bilder, då jag inte kunde välja bara en.

Solklar etta blir Sirpa. Egentligen gillar jag alla bilder på Sirpa, men just den här tycker jag summerar henne så bra. Glad, barfota, en bulle i ena handen och den andra formad som en monsterklo. Grrrr! Och en tokig hatt såklart.


Bild nummer två visar det vackraste i svensk natur; kalhygget. Och ett hygge är alltid omgärdat av en skog, så man behöver inte välja. Knastrande torra grenar och mjuk mossa, och en bit bort ståtliga tallar och mörker.


Bild nummer tre är jag på Marys examensdag. Jag har på mig min finaste klänning, och sommaren hade just börjat.

Och så, tre saker som jag gillar:
linjaler
ost
insekter

Den andra utmaningen fick jag av Lilla Grå.
4 tv-program jag ser: Two Fat Ladies, Time Team, Jersey Shore och Project Runway.
4 saker jag gjort idag: arbetat, slumrat (egentligen samtidigt som jag arbetade), ätit en smörgås med Brie och pratat med Sara.
4 saker som jag längtar efter: fredagsmiddag med familjen, Los Angeles, rödbetssallad och Sirpa.
4 saker på önskelistan: en kattunge, ett limstift, en bil och en vintermössa.
4 saker jag avskyr: att vara blöt på ryggen, tåg-toaletter, creme fraiche och stora robotar.
4 jag utmanar: Lena Gerner, Susanne, Krumelurpillret och Lovisienstadt.