Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tack hörrni!

Karin E Jansson


Tack för all fin uppbackning ni gett mig! Ert engagemang alltså, jag blir rörd och glad! När jag kom hem från jobbet igår så la jag mig under täcket och snyftade i en halvtimme. Sedan läste jag alla era fina kommentarer, och långsamt började min näve att hytta i luften. Jag och Samuel jagade upp varandra, och han tog på sig rollen att vara besvärlig i telefonen. Efter många samtal, inrikes och utrikes, blev vi till slut uppringda av en SAS-man som började samtalet med; Jag har goda nyheter. Allt skulle nu vara ordnat. Och idag, alldeles nyss, fick vi ytterligare en bekräftelse på att ordningen var återställd.
Så Tack hörrni, tack för er peppning!! Här får ni fina toner för fina människor!