Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Projekt: Ryska villan

Karin E Jansson

Senaste veckorna har jag verkligen hållt mig sysselsatt på kvällarna.


Bästisen SazzMaTazz med familj har gått och blivit med hus. Nu går arbetet under projektnamnet Ryska Villan. Detta pga ett löst antagande att ryska hus har flagnade tapeter och saknar ström. Eeh..


Men vi sliter på, sjunger, fnissar, ordvitsar och har det väldigt bra. Och arbetet går konstant framåt. Roligast är att slita tapet, och upptäcka alla lager av tvivelaktiga samt beundrandsvärda inredningsval. Ett rum har tidigare varit målat i knallorange påträngande färg. Det rummet måste ha fungerat som någon typ av straffkammare.


Och så fyller vi på med blodsocker när vi börjar vingla i trappan.


Vi ser faktiskt detta som ett eventuellt framtida yrke. Vi är dock överrens om att vi aldrig skulle vara lika noggranna om det gällde någon annans hus. Jag räknar för övrigt med att som tack för hjälpen få fri tillgång till en garderob i huset. Där kommer jag kunna utföra experiment och även finna rekreation.


Fast sånt här är ju läskigt, så det överlåter vi åt andra. Dock måste vi provpeta försiktigt emellanåt. Tvångstanke, javisst.


Skit under naglarna känns bra!