Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Pigs

Karin E Jansson

I källaren under mina föräldrars lägenhet finns en second hand butik. Även kallad grottan. Det är som att krypa in i ett mörkt hål, med så mycket prylar att det skulle täcka hela Europas årsbehov (av prylar?). Nåväl. Oftast brukar jag missa deras öppettider, men igår fick jag sluta tidigare på jobbet, och i väntan på att fredagsmiddagen hos mamma och pappa skulle bli klar så gjorde jag ett besök i grottan. Och även fast min syster ringde bara efter en kort stund för att meddela att middagen var serverad, så hann jag med en investering.


Tre kort!


Miss Piggy i karatedräkt och sidenhandskar.


Pigs, helt enkelt. Kolla särskilt in de två i mellersta raden.


Och, Pigs in Space. Hahahaha, jag dööör!