Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Kvack kvack!

Karin E Jansson


Jag har alltid upplevt Kajsa Anka som en ganska gnällig brud. Jag vill inte på något sätt försvara Kalles oansvarliga beteende, han bör lära sig vett, men Kajsa väljer ju att hänga kvar vid honom, och samtidigt gnälla på allt han gör. En enkel lösning vore ju att dra, kanske till och med lämna Ankeborg, starta ett nytt liv, kanske skaffa ett jobb och betala sina pälsjackor själv.


Med det sagt vill jag ändå säga att jag kan identifiera mig med Kajsa. I två avseenden. Först och främst den fylliga baken. I mitt fall väljer jag att bekläda den, men där vill jag inte lägga någon bedömning i Kajsas val. Det andra gäller skorna. Kajsa har ju alltid så snygga skor!! Men eftersom Kajsa Anka är en seriefigur, och således inte finns på riktigt, har jag inte kunnat fråga vart hon har köpt dom. Så jag har på egen hand letat, spanat och eftersökt. Och vet ni vad?! Jag har hittat dom!!!


Det visade sig att de fanns hos det brittiska företaget Office.


Och igår kom dom! Det var med andakt jag vek det prassliga papperet åt sidan.Och de passar perfekt!
Kvack kvack!