Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

the hard way

Karin E Jansson

Är det något jag fått lära mig the hard way, så är det att vårda sin öron. Och med det menar jag inte att smörja in dom med väldoftande kräm, utan att aldrig frysa om öronen. Mitt vänstra öra blev i min ungdom, i en krogkö, förfruset, och varken jag eller örat har riktigt hämtat oss från den ödesdigra dagen. Ibland vaknar jag av att örat tyst snyftar i sömnen, ibland vice versa. Nej, nu tar jag i med för stora ord, men det jag vill komma till är att jag har stickat ett pannband!


Pannband alltså, vilken grej! Detta enkla pannband snor man ihop på en timma. Om man som jag låter stickningen ligga framme, och har två katter som äter garn, får man räkna med att det tar ca en vecka innan projektet är klart. Ikväll ska jag sticka ett mintgrönt, för lite festligare tillfällen.