Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Handla hemma

Karin E Jansson

I flera veckor har jag släpat omkring på en väska, som på ett helt outrgrundligt sätt bara blivit tyngre och tyngre. Emellanåt har jag kikat ner i den, och mötts av ett mörker som skrämt mig, så jag har med blicken i fjärran vispat runt efter plånboken, och sedan snabbt stängt igen väskan. Idag tog jag tag i problemet. Och det var som att handla hemma, en skattjakt! Detta hittade jag, bland annat:

Mycket!


Armband, halsband, örhängen, brosch och en klocka. Och löständer.


Solglasögonen!


Ganska många kvitton.


Ett skogsmulletygmärke och information om stubbar och grankottar.


Poesi av Barbro Lindgren.


Ett konstverk som Axel ritat.


Diverse.


Jellybeans och pennorna som jag beskyllt mina kollegor för att stulit från mig.


Två sjalar och vanten jag trodde var borta för evigt.