Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Håll i hatten!

Karin E Jansson

Minns ni min isbjörnsring? Och minns ni mitt inlägg om min skepsis inför kungahuset och min avundsjuka på deras juveler? Håll i er nu, för detta är stort. Jag köpte en likadan isbjörnsring till min kompis Filippa. Filippa var i fredags på besök i kungahuset, och när prinsessan Victoria tog hennes hand för att hälsa så hajade hon till, såg den glittriga isbjörnen på Filippas finger, och sa; Åååh, vad fin!


Förstår ni? Victoria gillade ringen = Victoria gillar mig = Victoria vill att vi ska bli bästisar. Jag har ju redan en bästis, men jag ska ändå skriva till Victoria och tacka för förfrågan. *Gu så gullit av hon*