Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Att bli vän-förälskad

Karin E Jansson

Ett röd etta visade att jag hade ett nytt mail. Såhär stod det:
Som du och Samuel säkert redan vet så behöver vi umgås lite trots att vi knappt känner varandra. Det var Alex som skrivit till mig, och han hade ju helt rätt! Vi hade känt likadant, men varit för blyga för att initiera något.
Kvart över sex igår lämnade vi vår lägenhet med blomsterkvast, välkammade frisyrer och go-lukt bakom öronen. Nu skulle vi på dejt!


Alex och Noa hette värdparet. Två herrar som jag träffat av en slump, som jag alltid tyckt verkat så bra och roliga och smarta. Därför var vi lite pirriga när vi skulle på par-dejt. Typ, tänk om dom tycker vi är tråkiga.


Alex och Noa bor i sin lägenhet med tre bedårande barn och lådor fulla med hemlisar (eller kablar?)... Men nåt utförligt hemma-hos får ni inte, för direkt vi steg in i deras hall blev vi distraherade av något helt annat: maten!! Utan att ta i vågar jag säga att vi fick den bästa måltiden i svensk mannaminne. Kantareller, grönsaks-mosaik, biffar med vitlök, och titta här:


HERREGUD!!! Chokladtårta med krusbärssylt, ricotta-kräm och vit choklad. Och i mitten, en blå kamel! Ja, det är helt sant.
Och så pratade vi om skäggväxt, minigolf, hårdrock, psykologiska tester och tvångstankar.


Till exempel det ångestfyllda i att kamelen på tårtan hade sylt-kladdiga hovar.

Och när vi sedan åkte hem gjorde Samuel och jag high five i bilen.
Nästa gång ska vi vara värdparet.