Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vänner och mat

Karin E Jansson

Igår, efter jobbet, satte jag på mig strass och parfym.


Och ringde taxi (Mary). Jag och Skrytmorsan skulle nämligen ut på dejt!


Ihop med detta glada gäng!


Majoriteten var nya människor för mig, väldigt trevliga!!


Och harregullan vilken mat! Spett med scampi och tonfisk!


Och skaldjursrisotto! Vi satt länge och pratade om ditt och datt och dutt.


Och i baren, en stor skål med en skylt "Lämna ditt visitkort". Tipsy som jag var gjorde jag som skylten sa. Och när jag nån timma senare låg under täcket funderade jag på syftet med "Lämna ditt visitkort". Har jag gått med i en ockult klubb? Har jag tackat ja till en prenumeration på nån typ av lagrad ost? Eller anmält intresse för regelbunden information från Unika Partiet? Tiden får utvisa.