Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Så mycket som min kropp orkar bära

Karin E Jansson

För ett tag sedan så bläddrade jag i en Svensk Dam tidning. Jag är både svensk och dam, och fick således med mig en hel del värdefullt.

Jag har i alla år varit ytterst skeptisk till kungahuset. Men nu, när jag bläddrade i den där tidningen, så slog det mig att en stor del av min skepsis till familjen Bernadotte sitter i ren och skär avundsjuka. Jag är inte ett dugg avundsjuk på galamiddagar, representationsbesök och invigningar, utan på endast en sak: Juvelerna. Helt kompromisslösa och överdådiga, glittrande och tunga. Jag vill också ha 1700-tals diamanter, smaragder och rubiner i mitt hår, i mina örsnibbar, på mina fingrar och runt halsen, samtidigt. Jag vill rassla och glänsa med mottot More is more. Jag vill ha ett rum som jag får kalla smyckes-salen, där mina juveler ligger i prydliga rader på små sammetskuddar, som en gigantisk walk-in-closet, bara för rassel. Där kan jag varje morgon plocka på mig så mycket som min kropp orkar bära.

Ett steg i denna riktning blev dessa fuskjuveler.


Strass är den bästa uppfinningen sedan penicillin.

Och äkta guldimitation.

Dinglande örhängen.


Och en svulstig blomsterknopps-ring.

Nej, Silvia, du får inte låna den.