Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Om Sirpa

Karin E JanssonJa! Här kommer första svaret på era frågor. Vem är egentligen den där Sirpa? Hon är till 25% mitt barn, men det måste såklart förtydligas.

Sirpa tillhör, på papperet, min syster Mary och hennes boyfriend PY. Men eftersom jag och Mary är tvillingar säger genetiklagen att Sirpa till 25% är mitt barn. Eller? Jo... Men officiellt är jag Sirpas moster, och jag gör allt hon säger åt mig att göra. I det gamla Sverige skulle jag kallats "barnets slav", men med mer modern lingo säger man "moster".

Sirpa är det bästa som hänt mig, och jag får svår abstinens när det går mer än ett par dagar utan att jag får stryka hennes små mjuka kinder, ligga stilla medan hon sätter plåster på alla antydningar till blåmärken på mina ben, dansa medan hon spelar på gitarren som en ståbas, och morrande får krypa runt på golvet som hennes alldeles egna monster medan hon tjuter av skratt.

Samtidigt som hemska rubriker i tidningarna, där barn far illa, får det att knyta sig i magen på ett alldeles nytt olidligt sätt, så har mitt hjärta växt till något underbart nytt. Där ett litet leende på en liten tjej räcker för att älska livet.