Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mmm, det smakar grön...

Karin E Jansson

Jag hittade min kille i en mörk källare. Där satt han och såg till att få i sig hela kostcirkeln.Jag smög till mig en grönsak när han tittade bort.Finns det Slush så köper jag Slush. Vissa tror att man måste välja en smak, men såklart får man blanda bäst man vill. Blåbär, cola, och den översta tror jag bara hette "grön". Mmm, det smakar grön....Gott, även om fingrarna är iskalla och det ilar i hjärnan.
Stämningen var på topp, och vi gick in i närstrid med Zombies. Ja, vi var i spelhallen. Såklart blev vi besegrade av de blodtörstiga monstren, vi är väl bekanta med att det är oundvikligt.Sen blev det match. Jag ser av nån anledning väldigt gråtmild ut på bilden. Men det var tvärtom.Och med Amanda på mitt lag var segern självklar.Det firades med varm choklad.Rosa lemonad. Vad är det med mig och dricka? Jag är lika svag för färgglad läskeblask som jag är svag för Louboutin-skor. Den här kostade typ som ett par Louboutins, men när det står 100% good på flaskan är det inget att fundera på.Och brownie! Jag har även, på senare år, verkligen börjat uppskatta vispgrädde.Och så pratade vi om Georgien. För det är dit Jocke åker på måndag. Trevlig resa, glöm inte skicka vykort!