Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mitt spelberoende

Karin E Jansson

Jag har aldrig spelat om stålars, huvva. Och egentligen är de flesta spel tråkiga, poker, Sims, Wow och yatzy. För om jag ska spela så måste jag vinna. Och strategispel och dobbel kräver fullt engagemang. Fullt engagemang och tankekraft lägger jag hellre på annat.
Men med ipad så har mitt liv tagit en oväntad vändning. Jag har upptäckt Dumskalle-spelen. Spel där finessen är att trycka på en knapp om och om och om igen, gärna snabbt. Typ samla stjärnor eller mosa zombies med pekfingret. Inte svårare än så. Jag går in i ett transliknande tillstånd, där jag uppnår total avslappning, trots att mina fingrar rör sig febrilt. Där i min isolerade ipad-värld saktar tankarna ner, och ett mörker lägger sig över mitt medvetande. Som att sova. Först när fingrarna krampar kommer jag ur transen, då nöjd och belåten. Det är ett spelberoende jag kan leva med.