Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Mina tatueringar/Flickan med blåmärkena

Karin E Jansson

Jiho, här kommer det tredje svaret på era frågor. Det var Märta och Jema som ville att jag skulle berätta mer om mina tatueringar. Tyvärr måste jag redan nu meddela att ni inte kommer få några utläggningar om djupa, symboliska och personliga motivval, för några sådana finns inte. Majoriteten av mina tatueringar hamnade på min arm då jag snubblade in på tatueringsstudion, viftade med en femhundring och sa, gör nåt snyggt. Jag tar dom nerifrån och upp.

Längst ner, vid handleden, sitter en blomma. Bäbisar brukar gilla att lukta på den. Den gjorde jag eftersom det typ var det enda som rymdes där.


Den här sitter på insidan av handleden, och vad tretton står för, det har jag ingen aning om. Ju mer jag tänker på det, ju mer befängt känns det. 13 är ju otursnummer. Dåligt genomtänkt. Cookie är i alla fall jag, jag uppfann det smeknamnet för att jag tyckte det var coolt med smeknamn. Dock är det aldrig någon som kallat mig det. Mamma sa Asmeralda Pinkenstråle när jag var liten. Och när jag spelade fotboll en säsong blev jag kallad för Korven.


Denna är en klassisk "gör-nåt-snyggt" tatuering. Och den är ju typ ganska snygg.

Här finns det dock en symbolik, för jag har ju både mor och far, och jag älskar dom båda. Fåglar däremot, är ju ganska skräniga djur som bajsar på folks huvuden.


Spindelnät var det coolaste jag kunde tänka mig i min ungdom, så när jag var 18 år gjorde jag denna på armbågen.


Ja, så kom vi till denna, det var ju ändå oundvikligt. "Vad har hänt med flickan, hon har slagit sig på armen" sa damen på äldreboendet där jag jobbade en sommar. Jag tycker det är lättare att nicka och säga, ja det är ett blåmärke, än att försöka motivera att det faktiskt är en drake.


Här ser vi två olika tatueringar. Den ena är pippifåglar bakom galler, som sitter just ovanför armvecket. Jag tror jag hade en tanke med den när jag gjorde den, men idag kan jag inte riktigt minnas. Den andra är den svarta stjärnan, anarkist-stjärnan. Den är egentligen min favorit, för efter många många år gjorde Mary, min tvillingsyster, en likadan. Naaaw...


Jag är ju hårdrocktjej in i döden, och därför var det nödvändigt med döskallar.

Och längst upp, loggan för mitt favoritband som ungdom, Crisis. Knivar med ögon, ja jag förstår ingenting, men jag älskade bandet!

Jag ångrar ingen, och jag gillar alla! Även blåmärket!