Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

lasagne

Karin E Jansson


Här får ni ett smarrigt recept, på tidernas bästa lasagne! Du behöver:

Lasagneplattor
Ostsås
Valnötter
Chévre
Spenat
Tomatsås (om du vill att det ser ut som du gjort den själv så kan du hälla upp den i en skål, ehrm...)
Grillad paprika.
Jag provade fota den grillade paprikan, den såg ut som en inälva, så jag plockade bort den ur bilden. Men den ska vara med i lasagnen.



Och ett glasswienerbröd.



Börja med att låsa ytterdörren.
Mellan varje lager lasagneplatta lägger du spenat, hackad grillad paprika, chévre, ostsås, tomatsås och hackade valnötter.



När du gjort så många varv som ryms hyvlar du ost och strör på det sista av valnötterna.

In i ugnen, 200 grader i typ en kvart, tjugo minuter. Efter ca tio minuter i ugnen kommer grannarna komma och rycka i ytterdörren pga den fantastiska doften som sprider sig i trappuppgången. Har du följt receptet är detta inget problem.



Bon apetit!

Och avslutningsvis bör du rymma ett glaswienerbröd i magen.