Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lär känna mig!

Karin E Jansson


Märta frågade mig om mina tatueringar, och undrade om jag kanske kunde berätta mer om dom. Ja, det ska jag absolut göra, det blir ett inlägg framöver! Det är jätteroligt när ni undrar saker om mig, och jag vill verkligen dela med mig av mig själv till er! Därför passar jag på att fråga er, mina fina läsare, är det något annat ni undrar över? Jag lovar att svara på allt!