Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Hejhej får jag vara din tjej?

Karin E Jansson

Det här var det första jag såg av Samuel, eller Mulle som han oftast kallas. Jag gick i sjuan, han i åttan. Jag var ny på högstadiet och tryckte mig mot väggen varje rast. Mulle hade långt hår och svart t-shirt. A rebel without a cause. Under de två år vi gick på samma skola sa vi inte ett ord till varandra.

Sen så försvann han ut ur mitt liv. Många år senare dök han upp igen. Det visade sig att vi hade gemensamma vänner. Jag minns att vi sa hej om vi sågs på stan. Och jag minns att jag tyckte att han hade speciella ögon. Men inte mer än så.

Så plötsligt hade jag en dag ett mail i inkorgen. Han ville bara höra hur läget var. Vi började skriva till varann, och jag tyckte att han var så väldans rolig. Och ju mer vi skrev desto mer pirr i magen fick jag. Vi bytte nummer. Kom och ät middag hos mig, sa jag till slut. Jag lagade en haloumi-gryta, och var jättenervös att han skulle tycka den var äcklig, men han hävdade motsatsen. Och så satt vi i soffan hela natten, tätt ihop.

Dagen efter skickade jag ett sms: Hejhej, får jag vara din tjej?
Och fick till svar: Jag är inget snille men gärna din kille.

Så gick det till när jag och Samuel träffades.