Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Dagens vääääs..

Karin E Jansson
Dagens!

Klänning: vintage
Sammetskavaj: Åhléns
Stövlar: Clarks
Åkomma: hosta och röstbortfall
Ord: Vääääs..
Frukost: 3 Bragokex (straffar sig redan nu)
Dröm: Jag befinner mig i ett gammalt hus. På avstånd ser jag en björn. Plötsligt är det ca 40 björnar, och dom är på väg till mitt hus. Jag får panik och låser dörren. Björnarna rycker i dörrhantaget och ropar att jag ska släppa in dom. Jag ligger under sängen och gömmer mig, livrädd. När de efter en lång stund gått vågar jag mig ut på bron. Där ligger en bibel, och en hälsning från björnarna. De är missionärer och ville bara prata med mig. En av dom har skrivit under med sitt namn, Jan.
Förtydligande: ovan nämnda dröm är vad jag drömde inatt, inte något jag återkommande fantiserar om.