Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Champagne eller burritos?

Karin E Jansson

Jag vill ha ett turkost nagellack, tänkte jag. För vissa innebär detta att, ja, de köper ett turkost nagellack. För mig innebär det att jag jämför alla turkosa nyanser jag kan hitta, ritar grafer och kalkyler och utifrån behov och andra övriga variabler skapar en ekvation som ska leda mig till det perfekta turkosa nagellacket. Ja, typ, i alla fall...

Jag landade i mina uträkningar i två nagellack. Det första från China Glaze.


Nr 625 For Audrey.


Det andra blev Essie.


Nr 720 Turquoise & Caicos


Och såhär såg de ut på. Till vänster For Audrey, och till höger Turquoise & Caicos.


Och som min uträkning visat, For Audrey lämpar sig utmärkt för situationer med krocket, champagne och stram frisyr. Turquoise & Caicos är ett nagellack som passar fint i sammanhang som involverar rundpingis, burritos och bekväma skor. Båda är med andra ord nödvändiga i mitt liv.

Förresten, jag ska åka till Las Vegas! Mer om det senare.