Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Vad har jag gjort för fel?/Lammet som försvann

Karin E Jansson

Jag, som knappt var intresserad av www tidigare, har nu en egen blogg, och har fått egna favoritbloggar som jag klickar runt på dagligen. Överallt kryllar det av roliga, smarta och snygga människor som bjuder in mig i sitt liv, med vackra foton och texter. Och så visar det sig att det finns folk som gillar mig. Ja, det handlar inte bara om kreativt uttryck, det handlar även om bekräftelse. Och när någon kommenterar något jag skrivit blir jag lika glad varje gång. 32 stycken är det som följer min blogg. Jag älskar er alla.

Idag reducerades siffran följare till 31. Nån har plockat bort mig. Vad gjorde jag för fel? Var det att jag klippte lugg? Eller är det alla de där obskyra hårdrocklåtarna jag smyger in emellanåt. Eller är det mitt snoffsiga sätt att skryta med att jag en period åt hummer fem dagar i veckan. Jag hade ju för tusen köpt den på extrapris för 20:-/st! Kanske säger du, det är inte du Karin, det är jag, vi har vuxit ifrån varann. Jag ser inget annat än att acceptera.