Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Tjoho!!

Karin E Jansson

Igår vaknade jag med ont i ryggen. Vadan detta, hann jag tänka, innan jag mindes att det var min födelsedag! 30 år! Förutom ålderskrämpor känns det toppen att vara 30. Dagen flöt på som sig bör, alla var snälla, vissa sjöng, andra gav mig gåvor.

Som tex en rymdblomma.

Och sen en till! Ni vet när man går till blomsterhandlaren och ska köpa blommor och får beskriva mottagaren, så att det ska passa. Vad har de sagt om mig som resulterat i att det blev en luden hälften-blomma-hälften-djur sak? Känns i alla fall bra!

Och sen fick jag en ny vän!!


Ja, jag menar bara inte bara katten, som är min nya bakgrundsbild, utan en liten mini-PC. Jag kallar henne Vajlet. Tjoho!Och av Samuel, ett fotomontage, som berättade att jag skulle få Salvador Dalis läpp-brosch, så fort den hittat hit över atlanten. Tjoho igen! Bästa födelsedagen EVER! Och ikväll blir det tvilling-party hos Mary. Alla är välkomna! Men min Vajlet lämnar jag hemma, hon är livrädd över att eventuellt bli repig..