Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Lagom

Karin E Jansson

Som barn tog jag balettlektioner. Varje termin avslutades med en föreställning, och ett år skulle min grupp vara fåglar. Och dräkterna skulle vi göra själva. Pust och stön, sa de flesta. Jihooo, sa jag. Och skapade den mest fantastiska fågeldräkten någonsin. Paljetter, fjädrar och blanka tyger! Oj så fel det blev. För när dagen för showen kom så såg jag ut som huvudrollsinnehavaren, när jag i själva verket bara var ett knubbigt litet barn med stela ben som skulle flaxa i bakgrunden. Fast med en fantastisk förmåga att skapa scenkostym. Ibland, inte alltid, men ibland så måste man hejda sig.


Jag fick fria händer när en väns son nu behövde en tygpåse med sitt namn på till förskolan. Bilder på en fantastiskt broderi föreställande hela Super Marios värld flimrade förbi mina ögon. Men jag hejdade mig. Mest troligt kommer den användas till att bära stövlar, extrakläder och kanske en termos med varm choklad. Ibland räcker det gott med en svamp och en stjärna. Ni trodde aldrig ni skulle höra det från mig, men jo, ibland är lagom bäst.