Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag är så sjukt bra på

Karin E Jansson

Jag är så sjukt bra på lipgloss. Ja ehrm, så är det. Jag kan läppglansets vetenskap. Knallrött i tuben = svagt hallonrött på läpparna. Chockrosa i tuben = pastellrosa på läpparna. Och en av er frågade vilken färg jag hade i förrförra inlägget.

Denna är det, Smashbox Heartbreaker Lip Shine i Berry Hot. Låg där ensam i en realåda. Självklart ville ingen köpa den, ingen som är över 7 år i alla fall. Lägg tillbaks, skrek Mary när jag plockade upp det. Trust me Mary, jag kan läppglansets vetenskap.


För när det väl är på läpparna...


...oerhört blygsamt. Precis som jag!