Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Djurligt finurligt

Karin E JanssonOm du blir känd bloggerska kommer andra människor rita bilder av dig. Oftast väldigt snyggt, typ så att man vill rama in bilden. Jag är ingen känd bloggerska, så vill jag ha porträtt på mig själv får jag ordna det själv. Och en långtråkig kväll framför datamaskinen skapade jag detta konstverk i Publisher (!!!!), och jag tycker faktiskt att det blev ganska likt. Sen tyckte jag vi kunde ha en omröstning:

Vilket djur tycker du Karin ska bli när hon blir stor?Papegoja?Pudel?


Orm?


Eller bälta?