Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag kan hantera det.

Karin E Jansson

Min syster har, så vitt jag vet, få rädslor. Detta i motsats till mig. Dock har hon en rädsla som jag aldrig upplevt; stickade tröjor. Det kliiiiar, tjuter hon. Äsch, tycker jag. Och då hösten är min bästa årstid älskar jag att köpa och sticka tjocka tröjor. Igår hittade jag en fin granitgrå långtröja, slätstickad, men med våfflade ärmar och fickor. Den ska jag förpuppa mig i till hösten.