Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Reseguide: Shanghai

Karin E Jansson

Här får ni ett nytt inslag i Karins Konstgrepp: Reseguide. Denna gång är målet Shanghai. Shanghai är trevligt att besöka när magen knorrar och när blodsockret är lågt.


För att komma till Shanghai krävs dock en viss kraftansträngning. Jag rekommenderar att ni tar plånboken i ett fast grepp, samtidigt som ni svingar er över staketet. Promenaden tar ca 3 minuter, och har ni riktigt tur kommer ni få se en igelkott på andra sidan gräsmattan. Detta är dock ingen garanti och Karins Konstgrepp har inget ekonomiskt ersättningsansvar om ni inte ser en igelkott.


Så, efter att ha korsat vägen är ni nu framme vid Shanghai.


En trevlig pingla i dörren upplyser Shanghais invånare om att ni är framme, och de kommer snabbt för att hälsa er välkomna. I Shanghai är inredningen exotisk och murrig och folket trevligt.


Så till det bästa med Shanghai: maten. På menyn står bland annat "blandat kött" och diverse friterat. Shanghai är numera den enda plats på jorden som fortfarande erbjuder 50/50, det vill säga halva glaset Cola och halva glaset Fanta.


I Shanghai kommer du leva efter principen, Kan det dippas ska det dippas.

Trevlig resa!