Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Husesyn del 2: kök och badrum

Karin E Jansson

Så, välkommen in i köket. Här finns rappliga köksstolar, ett lagom stort köksbord, en radio som spelar Rockklassiker, en fisk-planch och pelargoner. Oftast lagar vi mat tillsammans, och sjunger samtidigt ihop med radion.


På golvet ligger färgglada trasmattor som oftast ligger i små högar eftersom katterna sladdar runt på dom. IKEA säljer billiga trasmattor, och varje gång jag är där står jag länge och gräver efter nya trasmattor med så många färger som möjligt.


Kökksskåpen har befriats från luckorna och under taket dansar en rad med brunbjörnar. I taket finns en stjärnhimmel av björnbärssylt (syns inte på denna bilden). Det är Snake som skapat den, hur det gick till kommer vi aldrig förstå.Porslinet är samlat från alla möjliga håll och är därför av olika stil och färg.

Kakeldekoren är som små nonstop-prickar. Jag har gjort en egen receptbok där jag skriver upp recept jag inte vill glömma. Som ni ser kallar jag den Karin blandar, vispar, knådar och... spritsar? De små krydd-gummorna är mest som dekoration, vi är salt&peppar-folk.


Gökuret har tappat sina visare, men säger ändå koko om man drar i kottarna.


Så till badrummet. Yngwie Malmsteen hänger utanför dörren och hälsar dig välkommen in att kissa.

I ett hörn har jag petat dit lite kakeldekor, rosor.

Kaklet är gammalt och havs-blått, och badkaret så stort att man ryms en hel familj (om man vill spara vatten kanske?).

Så, det var del två i husesynen. Nästa del får bli sovrummet.