Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Här var det krääääm!

Karin E Jansson

Vill du imponera på nån gör du bäst i att koka kräm. Till exempel rabarberkräm.


Skala 500 gram rabarber. Det är typ 8 små rabarber. Även om skalet är snyggt och krulligt är det inte värt att spara det, det åldras dåligt.


Hacka rabarbern.


Häll upp 4 dl vatten i en kastrull. Tillsätt 1,5 dl socker.


Och en kanelstång. Det funkar säkert lika bra med malen kanel, men kanelstång var oväntat billigt.


Låt koka i ca 10 minuter. Under tiden hinner du måla naglarna, springa till macken och köpa en tidning, ringa en vän, klia katten bakom örat eller dricka en kopp kaffe. Obs, du kommer inte hinna göra alla saker.


Rör ut 2,5 msk potatismjöl i en skvätt vatten. Rör ner i kastrullen. Låt det inte koka efter du gjort detta (sägs det).


Sådär, nu var krämen klar, bra gjort! Den måste dock svalna. Är det kyligt ute kan du ställa den på bron för svalning. Räkna då med att få spendera kvällen i fönstret för att hytta åt och jaga iväg grannar och djur som dras till din goda kräm.