Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Blommor och kön

Karin E Jansson

Bildkälla här

Ja, som sagt jobbar jag ett par veckor i bokaffär i sommar. Jag har jobbat extra här från och till, från det att jag var sexton år. En sak som varit konstant genom året är paketpapperens komplexitet. Gång på gång på gång har jag slagit in paket i vackra papper, med guldvirvlar, rosor, och moderna löv, för att sedan få reaktionen, Men det är ju till en man! Har du inget annat papper? Första gången blev jag ställd, förmodligen andra och tredje gången också. Sedan har jag varvat mellan ledsen, arg och uppgiven. I ett serviceyrke förväntas jag nicka, slita bort det vackra blommiga papperet och gå in på lagret och leta nåt stålgrått rustikt papper. Men oh vad det tar emot. Ibland brister det. Vadå, gillar inte män blommor? Kommer han bli förnärmad, sedan kränkt och slutligen homosexuell när du överlämnar gåvan? Men oftast säger jag, det är det här papperet vi har, med blicken nedfälld och med en kort ton som antyder att vid det sätter vi punkt. Och så knyter det sig i magen, av det lilla otäcka, som ändå är så stort.