Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Skrutt-dagen som blev bra!

Karin E Jansson

Dagen började på minus. Jag vaknade sent och förvirrat. Jag hade drömt mardröm där en björn lyckats ta sig in i huset och satt tänderna i min arm. När jag vaknade hade jag ett stort myggbett på armen. Efter halva arbetsdagen sprang jag över till bibliotekscaféet för att köpa en lunchmacka. På mackan låg en liten saltgurka, ni vet en sån där liten som ser ut som en minigurka. Hurra! Nu vände allt. Eller? Minigurkans form, och kanske min egen darrhänthet, gjorde att den rullade av min smörgås och ner på golvet. Tårarna brände bakom ögonlocken. Efter jobbet, där för övrigt kassan misstämde nåt vansinnigt, kom Snake och hämtade mig med bilen. Jag tog ett djungel-språng in i passagerarsätet och slog min lilltå. Den ömtåligaste tån av de alla! Nu var måttet rågat. Detta var en dålig dag. Men att ha en dålig dag var tråkigt. Och Snake tyckte att jag var tråkig. Vad gör vi åt detta, sa han. Morr, sa jag. Och satt tyst en lång stund. Jag går ut och letar bra saker, sa jag sedan. Och såklart hittade jag bra saker. Titta här:

Syrenen på vår gård hade börjat slå ut. Det hade jag helt missat!


Ett prasslande bakom staketet! Kan det vara möjligt, är hon tillbaka? Jo, Fru Igelkott var tillbaka!


Och tillbaka inomhus: jordgubbar!!


Och Häagen-Dazs! Lille-Prins tyckte locket var smaskigt, och då hade vi inte ens öppnat burken! Det roliga fanns där hela tiden!