Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Personligt rekord!

Karin E Jansson

Här sitter jag, nyvaken! Ja, jag har slagit personligt rekord i sovmorgon, 13:00!!!! Snake var snäll och dokumenterade mig på bild. Jag tycker jag sover med grace. Hela veckan har haft alldeles för få sömntimmar, och alldeles för många uppe-och-hosta-timmar. Kanske har jag nu lyckats kompensera. Funkar det så? Jag känner mig dock snurrig. Ikväll ska vi ut med vänner, så jag börjar dagen med kaffe. På återseende!