Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Papper och byggnadsförakt

Karin E Jansson

När jag ser sådant som konstverket ovan, av Yulia Brodskaya, så börjar det klia i mina fingrar. Jag älskar papper. Jag älskar att mäta millimetrar med linjal, dra raka linjer, klistra och vika. För ett tag sedan tog jag mig an att bygga en exakt kopia av Sagrada Familia i papper. I tre månader stod jag hukad, klippte, vek, tänkte, vek och limmade. Långsamt långsamt växte världens konstigaste byggnad fram i skalenlig pappersmodell. Efter drygt en månad var jag less. Så sjuuukt less! Men jag kunde ju inte sluta när jag ändå kommit så pass långt. Så kom till slut dagen då Sagrada familia stod klart. Jag hatade nu Sagrada Familia. I en månad stod skapelsen bakom ett skåp. Ett tag funderade jag på att bygga en flotte, tända eld på spektaklet och skicka ut det till havs. Fast orken var slut och jag slängde det i papperskorgen. Lagom är bäst, typ.