Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Jag recenserar!

Karin E Jansson


Sex and the City 2

Betyg:

Igår ringde jag min syster.
-Ja, tjena, ska vi ses nåt ikväll?
-Jamen det har vi ju redan bestämt.
-Åhå, trevligt, vad ska vi hitta på?
-Du har ju lovat att följa med och se Sex and the City 2.
-Se där...

Så, igår såg jag Sex and the City 2. Medan vi dippade strips i bearnaise-såsMcDonalds gick Maria igenom 1:an så jag skulle hänga med i handlingen. Som ni ser ovan ger jag den betyget 2 Karin och 1 rosett. Ja, jag trotsar kritikerna och ger den mer än det dubbla i betyg, jämfört med recensenternas genomsnitt. Detta måste jag givetvis motivera. Sex and the City 2 är en fånig film. Fånig är i min värld inte synonymt med dålig. Fånigt kan vara skönt och lättsamt. Sedan tycker jag att vi återigen kommer in på frågan med filmers funktion. Vi kan inte förvänta oss att det som visas på en filmduk är sant, vi kan inte förvänta oss att Sex and the City 2 ska visa oss den sanna bilden av Abu Dhabi. Majoriteten av recensionerna jag läst ger känslan av att vara besvikna. "Bilden stämmer inte!" Med vadå? Låt inte en Hollywood-rulle säga något om verklighet, det är ditt eget ansvar. Kärlek, roliga outfits, fånighet och en fnissande tvilling-syster i stolen bredvid, med handen i samma popcorn-låda som jag, ger totalt 2 Karin och 1 rosett. Jag kan hantera att bli provocerad, och verkligheten bestämmer jag själv.