Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Wee wee, gnäll osv.

Karin E Jansson


Idag började jag nästan gråta på jobbet, över bara en massa småsaker. Som att solen lyste rakt i mina ögon, att Kungabröllops-mazarinerna jag köpt inte var så goda som jag hade hoppats på, att jag hade en finne på kinden, att jag kanske inte skulle hinna äta mina kroppkakor till middag, att vår Laser-Ford inte gick igenom besiktningen, att jag hade ett skavsår på hälen och att min jobb-dator saknade högtalare vilket uteslöt Yngwie Malmsteen-uppmuntran i denna dystra stund. Men vet ni vad?! Imorgon är jag helt ledig!! Då kan jag blunda så mycket jag vill. Fast mest troligt kommer jag vilja löpa amok i skogen. Det kommer bli fint.