Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

BLOGG

Trevlig söndag (för mig alltså)

Karin E Jansson

Idag har vi hunnit med mycket, trots en lång sovmorgon. Vi satte oss i vår Laser-Ford och åkte iväg på utflykt.

Här är jag under en bro.

Vi körde vilse, tack och lov, för hade vi inte gjort det hade vi inte sett denna fantastiska trana! Tranan sa typ, hej, får jag flytta hem till er, men tyvärr börjar vi ju ha det lite fullt.

Vi hittade till ett antikställe.

Det var mycket grejer.

Och sedan ännu mer grejer. Ja, det tog aldrig slut. Härligt kan man tro...

...men inte om man tittade på prislapparna. Allt var snuskigt dyrt, så det blev ingen investering alls. Synd, för vi var egentligen ute efter en födelsedagspresent.

Den här tavlan var jag mycket sugen på. Jag skrek när jag såg den, ren och skär skräck, men sedan fattade jag tycke. Men priset, 750:-, skulle inte tro det. Denna typen av konst brukar man ju normalt få betalt för om man förbarmar sig över den.

Tillbaks i stan letade vi upp ett café, vem satt inte där om tvillingsyster Maria, CK, Emma, och Emmas senaste bäbis, Hjalmar.

Jag köpte ett glasswienerbröd, bästa bakverket någonsin.

Och en Trocadero. Men sedan fick vi hasta iväg, för presenten som skulle överlämnas på kvällens kalas var fortfarande inte inhandlad. Så vad blev det då? Jo...

Nymalet kaffe, två olika sorter, en ananas, en flaska lemonad och ett halv kilo abborr-filé. Jag tror det kommer göra succé. Katten ingår dock inte i presenten, den behåller vi. Så, nu susar vi iväg.